Frisör Östermalm

Det är så underbart att gå till frisören tycker jag, man känner sig så fin efteråt när man har fått sitt hår som man vill ha det. Det är många som är duktiga och det gäller att hitta sitt ställe som man känner passar en bra och som gör det så som man vill ha det. Ja har man inte hittat sin frisör än så kan man söka på " frisör östermalm " och få upp bra förslag på salonger man kan gå till. Ja det gäller att hitta ett ställe som man kan känna att man trivs och att dom gör det så som man vill ha det och som man kommer att bli nöjd när man har varit där. 

Finns många bra att välja på

Ja det finns många bra att välja på som man kan gå till när man vill få sitt hår så fint som man vill ha det och att man känner att det passar en. Och Stockholm har mycket att erbjuda och många duktiga frisörer så det gäller bara att hitta sitt ställe. Bra att ha några att välja på när det blir så att det inte finns tid då man vill eller att ens frisör är mamma ledig eller något annat. Ja det finns en hel del som man kan tänka på och som är bra att tänka på. 
Jag ska till frisören på fredag och det ska bli så skönt för det var ett tag sen som jag var inne och det är så härligt och skönt att kunna gå dit och sen komma ut och känna sig finare och fräschare. Ja det gör mycket att få det fixat och att kunna känna sig fin i håret det är i alla fall en sak som jag tycker är otroligt skönt och något som jag vill göra.

By smisioccakelo, March 20, 2018, 2:58 p.m.